Online boodschappen doen bij lokale ondernemers

Mijndomein ondersteunt Haarlemse ondernemers met nieuw winkelplatform Mijnwinkel

Haarlem, 10 november - Mijndomein introduceert vandaag Mijnwinkel.nl: een online winkelplatform waar je lokale producten bij winkels uit de regio kunt bestellen. Met het platform ondersteunt Mijndomein alle lokale ondernemers in corona tijd. Bestellingen worden dezelfde dag nog bezorgd door duurzame bezorgdienst Hurby.app, of kunnen worden opgehaald bij de winkel.

Winkelstraten zijn leeggelopen en ondernemers zien hun omzet al maanden dalen. En met de nieuwe corona maatregelen is het keerpunt nog niet in zicht. Mede daarom besloot Mijndomein een online winkelstraat op te zetten voor lokale ondernemers: “Zo kunnen ondernemers hun producten verkopen en kunnen consumenten veilig vanuit huis gemakkelijk producten zoeken en bestellen. Met Mijnwinkel willen we vooral de lokale ondernemers steunen, zodat zij online niet hoeven op te boksen tegen giganten zoals Amazon en Bol.com,” zegt Marcel van Offeren, die de operatie van Mijnwinkel overziet. Mijnwinkel is, na een succesvolle testfase met enkele Haarlemse winkeliers, gestart met het aansluiten van meer winkels op de online winkelstraat.

Lokale ondernemers zichtbaar maken

Silvio Houweling van Bonne Louise uit Haarlem, voormalig eigenaar van Versshop Houweling in Heemstede, wil zijn oude klanten hartelijk danken voor 28 jaar trouwe klandizie. Hij is blij met de komst van het online winkelplatform waarmee hij zijn klanten in Heemstede ook weer kan bedienen. “We merken dat het de laatste maanden een stuk rustiger is dan normaal. Een aantal van onze vaste klanten kunnen of willen door corona niet meer winkelen in de winkelstraat. Mijnwinkel is een mooie manier om toch de klant te kunnen bereiken. Voor ons een extra uithangbord om in deze tijd onze producten te kunnen verkopen.”

Winkeliers kunnen eenvoudig deelnemen

Mijnwinkel streeft naar de keten zo lokaal mogelijk te houden. Het motto is dan ook ‘samen onafhankelijk’. Zo krijgen lokale winkeliers een online winkel, worden de bezorgkosten doorgegeven aan de lokale bezorgers en beheert een lokale citymanager alles op de locatie en houdt de kwaliteit van het aanbod en de bezorging hoog.Winkeliers in Haarlem die op zoek zijn naar extra omzet en klanten, kunnen zich eenvoudig bij het platform aansluiten via mijnwinkel.nl/winkel-aanmelden. In een aantal simpele stappen zorgt Mijnwinkel ervoor dat een assortiment van producten van de winkelier op het online platform beschikbaar komt. Tevens verzorgt Mijnwinkel de marketing rondom het platform en de producten, zodat winkelend publiek het platform weet te vinden.

Bezorging

Wanneer een bestelling voor 14.30 uur wordt geplaatst, worden de producten dezelfde dag nog bezorgd. Er is geen minimum bestelbedrag en de bezorgkosten zijn standaard €2,95. Voor iedere extra winkel komt daar €1,00 bovenop. Bestel je bij twee winkels, dan zijn de bezorgkosten €3,95. Mijnwinkel bezorgt in Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout en Heemstede.

Openingsactie 

Om te vieren dat Mijnwinkel.nl vandaag start, betalen de eerste 100 klanten van het online platform geen basisverzendkosten. Nieuwe winkeliers kunnen zich tijdelijk kosteloos aansluiten.

Download PDF
Download PDF
Over Mijndomein

Over Mijndomein:

Mijndomein ging in 2003 van start als internetbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat actief is op het gebied van domeinhosting, registratie en het bouwen van websites en private lease. Het bedrijf richt zich als challenger op markten waar traditionele partijen de dienst uitmaken. Door in de bedrijfskolom grote stappen over te slaan, complexe zaken te vereenvoudigen en de klant online te bedienen biedt Mijndomein betere service tegen een lagere prijs. www.mijndomein.nl

berichten